Osteopatene våre

Thomas Sewell Osteopat D.O. MNOF og Fysioterapeut

Utdanning: Osteopat D.O. MNOF ved Nordisk Akademi for Osteopati med klinisk eksamen fra European School of Osteopathy (E.S.O), Maidstone Kent. England 2002.Klassisk Osteopati ved The John Wernham College of Classical Osteopathy 2006-2008. Fysioterapeut HAN University of Applied Sciences, Arnhem and Nijmegen. Nederland, 1996.

Videre utdanning i kognitivterapi for helsepersonell

Interessefelt: Muskel og skjelettplager i sin helthet med spesialfelt på Migrene og Cervikogen hodepine.

____________________________________________________________________

Caroline K. Fjeldstrøm Osteopat D.O. MNOF BSc

Caroline K. Fjeldstrøm er utdannet osteopat ved Høyskolen Kristiania. Hun ser pasienter i ulike aldersgrupper fra spedbarn til eldre, og tilrettelegger behandlingen til enhver pasient. I tillegg til å jobbe i klinikk har hun også bidratt i utvikling av kurs i Tyskland, Italia, Dubai, Storbritannia, USA og Polen, og bidratt i undervisning av disse kursene.

Caroline går regelmessig på kurs og konferanser for å fortsette å utvikle seg som kliniker. Noen av kursene hun har tatt er:

Caroline’s bachelor- og diplomoppgave omhandlet manuell behandling av strukturer relatert til respirasjonen, for å se om det kan påvirke lungekapasiteten. Dette på bakgrunn av hennes interesse for hvordan kroppen påvirkes av blant annet stress.

Caroline K. Fjeldstrøm er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF)
Epost: caroline@lillestrom-osteopati.no
Tel: 974 69 095
www.lillestrom-osteopati.no